Σύντομη ενημέρωση από την αντιμνημονιακή-αντι ΕΕ μοτοπορεία

Με τη συμμετοχή μερικών δεκάδων συντρόφων και συντροφισσών πραγματοποιήθηκε η χθεσινή αντιμνημονιακή-αντι ΕΕ μοτοπορεία που είχε καλεστεί από τη Συνέλευση αναρχικών-κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην ΕΕ. Η μοτοπορεία, που πραγματοποίηθηκε στον απόηχο της προχθεσινής διαδήλωσης και των συγκρούσεων στο Σύνταγμα, ξεκίνησε λίγο πριν τις 7 από το πεδίο του Άρεως, κινήθηκε στην Πατησίων και μέσω της Ηρακλείου στη Δεκελείας και την Αχαρνών για να καταλήξει στην πλ. Εξαρχείων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φωνάζονταν συνθήματα, ρίχνονταν τρικάκια ενώ πραγματοποιήθηκαν και ολιγόλεπτες στάσεις στον σταθμό του ηλεκτρικού στα Άνω Πατήσια και την πλ. Πατριάρχου στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου και μοιράστηκε το κείμενο της Συνέλευσης (https://athens.indymedia.org/post/1547087/).

Παρ’ όλες τις συνεχείς προκλήσεις και το στενό μαρκάρισμα των πολυάριθμων σύγχρονων μπουραντάδων της συμμορίας Δέλτα που ακολουθούσαν σε ασφυκτικά κοντινή απόσταση καθ’ όλη τη διάρκεια, χάρη στη αποφασιστικότητα και τη ψυχραιμία των συμμετεχόντων συντρόφων και συντροφισσών, η μοτοπορεία ολοκληρώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ, έχοντας μεταφέρει σε μερικές προλεταριακές-λαϊκές συνοικίες της Αθήνας το μήνυμα:Όταν λέμε ΟΧΙ, εννοούμε ΟΧΙ!

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες διαδηλωτές της 15ης Ιούλη

Τίποτα δεν τελείωσε, ο Αγώνας συνεχίζεται!

πηγή: athens imc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *