Χαιρετισμός του Λαϊκού Μετώπου (Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων) στην εκδήλωση της 27 Ιούνη με θέμα “Παρουσίαση του Λαϊκού Μετώπου (Τουρκίας). Οργάνωση και ένοπλος αγώνας στις γειτονιές της Κωνσταντινούπολης.”

okm-yuruyus-20141124 (24)_FotorΗ ενότητα είναι η δύναμή μας κατά του ιμπεριαλισμού

Ως Λαϊκό Μέτωπο πραγματοποιήσαμε στην περιοχή Γκάζι στις 15-16 Απριλίου το 7ο διεθνές συνέδριο EYUP BAS ενότητα των λαών κατά της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας και εκμετάλλευσης. Με την παρουσία σας δώσατε δύναμη στο συνέδριό μας, στο οποίο συμμετείχατε και εσείς της Συνέλευσης αναρχικών-κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην ΕΕ.

Σε μια εποχή που παντού σε όλο τον κόσμο οι ιμπεριαλιστές με τις σφαγές και την εκμετάλλευση συνεχίζουν την επιθετικότητά τους, εμείς στηρίζουμε παγκοσμίως όλους τους αγώνες των λαών κατά της αδικίας, κατά του ΝΑΤΟ, του ΔΝΤ, της ΕΕ, του Πενταγώνου και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Δεν είναι αυτοί το κέντρο του κόσμου. Είναι η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση μεταξύ των αντιστεκόμενων λαών.

Εμείς, αν και υπάρχουν διαφωνίες, είμαστε υπέρ της συμπαράστασης στον αγώνα κατά του ιμπεριαλισμού. Για μας είναι σημαντικό να επιτευχθεί η ενότητα των αντιφασιστικών και αντικαπιταλιστικών δυνάμεων.

Σας χαιρετάμε ως μια οργάνωση που πολεμά κατά του ιμπεριαλισμού και του φασισμού στην Τουρκία. Ως Λαϊκό Μέτωπο-Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων χαιρετίζουμε όλους τους συναγωνιστές που συμμετείχαν στην εκδήλωση και επαναλαμβάνουμε το σύνθημά μας άλλη μια φορά.

Όλοι οι καταπιεσμένοι λαοί του κόσμου πολεμήστε!
Οι ιμπεριαλιστές θα ηττηθούν, οι λαοί που αντιστέκονται θα νικήσουν!
Κάτω ο ιμπεριαλισμός, ζήτω η φιλία των λαών!

Λαϊκό Μέτωπο-Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *